HPRC Case, de onverwoestbare koffer

Of je nu een hobby beoefend waarbij je werkt met gevoelig apparatuur, zoals bijvoorbeeld fotografeer apparatuur, of een beroep heeft, waarmee je regelmatig op pad moet met breekbaar apparatuur, je heeft een stevige koffer nodig om uw apparatuur veilig te vervoeren. Wat dacht je ervan als jij je apparatuur in één van werelds sterkste koffers zou kunnen vervoeren? De HPRC case behoord tot dit niveau. HPRC koffers, zijn onderdeel van het Italiaanse bedrijf Plaber en leveren dus Italiaanse kwaliteit en design. HPRC is een afkorting van High Performance Resin Cases en de HPRC case is bestand tegen, allerlei soorten van stoten, vallen, druk, vocht en temperaturen. Nagenoeg onbreekbaar dus. Sommige koffers van HPRC case zijn zelfs volledig op maat gemaakt voor bepaalde merken apparatuur, zoals fotocamera's en computers.

Van welk materiaal is de HPRC Case gemaakt?

De buitenkant is gemaakt van zeer sterk kunststof, ook wel TTX01 plastic genoemd. Dit maakt het kunststof ijzersterk, maar toch flexibel, maar ook waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen van -40º tot +80º. Speciale aandacht heeft HPRC Case besteed aan de hoeken van de koffers. Omdat de hoeken vaak worden blootgesteld aan stoten en vallen en daardoor vaak als eerste onderdeel van de koffer breken, zijn deze extra stevig. Grote prioriteit besteed HPRC aan de verdere ontwikkeling van TTX01 en dan vooral om deze zo licht mogelijk te maken. In combinatie met bijvoorbeeld aluminium creëert men een gewicht die wel tot 25% minder is dan vergelijkbare koffers van de concurrentie. Voor de handvatten heeft HPRC een speciaal ergonomisch model ontwikkeld, die gebruikt wordt op alle koffers en trolleys. De binnenkant van de HPRC case kan bestaan uit verschillende materialen, wat de klant maar wil. Het meest gebruikt is plukschuim. Plukschuim is veelzijdig, men kan bijvoorbeeld gemakkelijk vormen insnijden, zodat apparatuur exact er in past en heel gemakkelijk eruit te nemen is. De bovenkanten van de koffers worden vaak bekleed met noppenschuim, zodat de inhoud goed is beschermd.

Soorten HPRC koffers

De HPRC case bestaat uit ontelbare modellen, voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld diepe kisten, met een handvat aan de bovenkant, die van binnen naar wens gevuld kan worden met plukschuim, zodat apparatuur niet schuift en goed stevig in de kist ligt. Speciale kisten voor fotocamera's en helemaal van deze tijd: speciale koffers voor drones. Speciaal voor enkele bekende elektronicamerken zoals Apple, Sony, Panasonic, zijn er exclusieve koffers ontwikkeld, die op maat gemaakt zijn, zodat je apparatuur er exact in past. Ook heeft HPRC sinds kort de eerste HPRC rugzak case ontwikkeld.Tags:
416 Woorden

Over ons

Sport in al zijn facetten Hoi ik ben Gaël en als het op sport aankomt weet ik heel wat. Ik volg namelijk een cursus buurtsportwerker en ik weet bijna alles in verband met sporten organiseren begeleiden en natuurlijk ook de theorie. In verband met de spieren pezen botten en alles wat aan en bij het lichaam hoort. Maar goed om nu eens te beginnen over de sportrecreatie. In mijn ogen zijn de beste sportrecreatie ruimte's, ruimte's waar je veel plaats hebt en er moet natuurlijk ook een goede verluchting zijn voor je zuurstof. Er moet genoeg plaats zijn en de nodige materialen moeten aanwezig zijn. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk moet er ook een goede akoestiek in de ruimte zijn. Lees er meer over op mijn blog.

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Sportveld aanleggen
24 april 2018
Je kent dat gevoel wel, het gevoel dat er meer mogelijk is dan dat je nu voor je ziet. Dat alle deuren gesloten lijken om de droom die je hebt te verw

HPRC Case, de onverwoestbare koffer
7 december 2017
Of je nu een hobby beoefend waarbij je werkt met gevoelig apparatuur, zoals bijvoorbeeld fotografeer apparatuur, of een beroep heeft, waarmee je regel

Mit Gebrauchtboote die Niederlande neu erleben
20 maart 2017
Große Teile der Niederlande sind von Flüssen geprägt. Dazu gehören die drei größten Flüsse des Landes, bei denen es sich um den Rhein, die Maas und di